Tisdag

Jag blogga 2 gånger igår!!!! Men de verkar inte synas här... :( Barnen sover i vagnen, Jag sitter mitt ute på gräsmattan i solstolen :) Härligt. Så tyst! :) När John kommer hem då blir det ner till Rimbo för att köpa pressenter till student firandet på fredag :) Skoj!!! I morgon blir det doktorn för Jonna, bara vanlig 6månaderskontroll!! 6månader???? Hallå?? Jonna, blir redan 6månader nästa vecka!!! Vart f*n tog bebisen vägen? Den lilla lilla tösen som inte ens orka hålla upp huvudet själv, Hon som inte ens kunde sitta. Vart tog den bebis tiden vägen?? Den gick aldelles för fort denna gång.

Uppsala

Sitter i bilen på OK, väntar på John.. Vi e i Uppsala och ska handla lite blommor till fönstrerna ute :) så fint ska de bli!! Sen måste jag köpa ett par sommar skor!!! Så vamt.. Sen blir det hem och grilla. Mumma!!

Bakning

Jag gick upp halv 10 för att baka dumlekakor. Julia kom upp 10.24 :) Nu är kakorna färdiga, nu är det blöj dax sen ska jag mata Jonna. Sen får vi väl ta och gå ut! De e så jädra varmt ute så jag vill inte!!! John kommer hem ca 16.30 då blir det raka vägen till Håtö för grillning och bada tunna med mys folk. Härliga fredag!

Onsdag

God morgon på er! Vi sitter och äter frukost och jordgubbar nu, Julia väckte mig 9.30 :) När vi fixat oss så ska vi ta och åka till barnens mormor och morfar, de är nog bara en moster hemmadär idag ;p Jag ska nog gå ner till BVC också och ge Jonna sin 5månaders spruta, Jonna var hostig då hon skulle få den men nu så... :/

Tisdag

Tisdag, Fick väcka Julia 8.30 i morse för att vi sulle till Stockoholm. Jag skulle till tandläkaren!!! Helt värdelöst att åka dit i 2timmar för att visa upp tänderna som tog 4minuter !!! Vi tog tåget till Din Bil i Täby till barnens morfar, vi åt lunch där sen åkte vi hem igen.

Jag tog bara med mig en vagn idag, så skönt. Julia gick hela tiden fick bära henne lite grann. Sen fick Jonna sitta i bärsele när Julia sulle sova middag. :)

När John kom hem så åkte vi och handla lite mat, vi lagat midda och sen gick vi ute på engång och klappat kossorna(Som vi gjort varje kväll nu).

Klippt & Färgat håret!

Jag var till Denice på Salongen och färga mitt hår, hade en förfälig utväxt, fy!!
Men nu e det fint igen.. 
Klippte mig också och de behövdes ju också!!

                                 
         Före                                                                    Efter
    

Fjärilar i magen♥

Jag känner att de är nått nytt, jag är som nykär igen, det känns overkligt.
Men jag vet att jag är världens lyckligaste fru♥ Jag är så lycklig med min man♥ 
 Nu ska de för alltid vara vi två och det känns så tryggt att få vara med mannen i mitt liv♥
 Det är obesrkrivlig kärlek♥

Vårt hemliga bröllop 19 Maj 2012

Vi bjöd in gäster till Jonnas dop, in kommer vi med bröllopskläder och självklart faddrarna med Julia & Jonna! Alla vart chockade och tårögda♥
Nu får ni se några bilder från mobilen och kameran! Kommer mer snart.♥♥♥

♥Min Kärlek till er är obeskrivlig♥

15/5

Idag har jag, Bella, Petra och barna vart hos Linda och fixat ögon&bryn. Härligt!! Lite sommar fin.
Var oxå ute och fota lite blommor innan.  Så nu ska jag förstora några kort, så jag får upp lite fint på väggarna ;)Ikväll börjar nått nytt tv pogram jag ska se ;) Kuul


12/5

Nu var det ett tag sen jag blogga igen :/
Jag hinner inte med att sitta vid datan längre.
 Men jag ska förska få nån tid över till de med!

Snart ska vi grilla. Och sen ska jag vidare med min syster och kolla på Revyn i byggdegården. Haha de kan nig bli skoj. :)